Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Rent a car Aeroport Iasi

Inchirieri masini aeroport Iasi

Avantajele utilizarii serviciilor noastre de rent a car Aeroport Iasi se pot face simtite imediat ce aterizati pe aeroport deoarece va puteti ridica masina de la aeroport la ce ora doriti dumneavoastra, iar acest lucru este mai valoros decat va puteti imagina deoarece elimina practic sansa sa pierdeti prea mult timp dupa aterizare.

Cei care au zbor pana in Iasi, indiferent de motivul vizitei lor, pot apela la serviciile noastre de inchirieri masini aeroport Iasi, pentru a avea o masina la dispozitie pe durata calatoriei. Iasiul este centrul cultural, economic si academic al Moldovei, la acest capitol trebuie mentionat faptul ca aici a fost fondata prima universitate din Romania, Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Un alt beneficiu major oferit de serviciile noastre este acela ca alegerea dumnavoastra de masini poate fi facuta pentru a se preta perfect pe nevoile particulare ale calatoriei dumneavoastra. Spre exemplu, daca aveti nevoie de o masina mica sau medie, ca o Dacia Logan sau o Fiat Panda, masini ideale daca planuiti sa va petreceti timpul in oras, veti gasi mai multe astfel de modele din care sa alegeti disponibile in flota noastra.

Pentru cei care se tem de condus prin oras, si de eventualele probleme sau daune care ar putea aparea in urma acestui fapt, ei ar trebui sa fie linistiti de faptul ca absolut toate contractele noastre de inchirieri masini invlud o asigurare de baza menita sa va acopere impotriva acestor feluri de mici probleme. Asta inseamna ca indiferent de tipul de masina pe care-l inchiriari, sau de durata pentru care o veti inchiria, veti beneficia de aceleasi beneficii din partea contractului nostru de inchiriere.

Dupa cum am mentionat mai devreme, Universitatea Alexandru Ioan Cuza este cea mai veche universitate din tara, fiind fondata in 1860, pana azi a strans 15 facultati sub acoperisul sau, iar cladirea principala este un monument de arhitectura fiind ridicata in 1896.

Iasiul este si casa bisericii “Sf. Nicolae Domnescu”, cea mai veche biserica din oras fiind ctitorita de insusi Stefan cel Mare, dar pe langa aceasta mai sunt si alte lacase de cult de interes precum Trei Ierarhi sau Manastirea Golia.

Cu ajutorul serviciilor noastre de rent a car aeroport Iasi le veti putea vedea pe aceastea, si multe alte obiective turistice din judetul Iasi si orasele invecinate.

Comments

comments

This entry was posted in Featured, Iasi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to "Rent a car Aeroport Iasi"