Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Orasul Iasi, Inchirieri masini Iasi

Orasul Iasi, obiective turistine in Iasi

Orasul Iasi nu este doar cel mai mare centru urban din nord-estul Romaniei dar este si resedinta judetului omonim si una dintre cele mai bune metode de a il vizita este cu ajutorul serviciilor noastre de inchirieri masini Iasi.

Iasiul este al doilea oras ca marime din tara, si a fost si este un oras important din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere istoric Iasiul a fost capitala a Moldovei precum si capitala Romaniei intre 1916-1918.

Aici a fost infiintata prima scoala de limba romana de pe teritoriul Romaniei din prezent, dar orasul a fost incendiat de trei ori, de trei poporuri invadatoare diferite.

Acestea au fost doar cateva mentiuni, evident istoria orasului este mult mai bogata si poate fi studiata mai in detaliu daca vizitati orasul si va rezervati ceva timp pentru a vizita cateva din multitudinea de muzee disponibile, precum si cateva din multiplele lacase de cult.

Orasul este destul de mare si interesant de explorat, ideal ar fi cu ajutorul oferit de biroul nostru de rent a car Iasi. Aici veti putea alege dintr-o flota foarte variata, menita a satisface o gama larga de nevoi si preferinte. Veti putea gasi optiuni ce variaza atat in dimensiuni cat si motorizari si feluri de tractiune.

Trebuie mentionat desigur ca Iasiul are un aeroport international, iar cei ce vor ateriza aici vor putea sa ne angajeze serviciile de rent a car aeroport Iasi direct de la terminalul aeroportului. Respectiv va vom putea aduce masina aleasa de dumenavoastra la aeroport astfel incat sa sariti practic din avion in masina. Extrem de convenabil si facil.

Absolut toate contractele noastre de inchirieri auto Iasi vin cu o asigurare inclusa in ele, asigurare menita a va proteja de majoritate micilor probleme ce pot aparea pe durata calatoriei dumneavoastra, tamponari usoare si altele.

Evident Iasiul va ofera foarte multe lucruri de facut, sau obiective de vazut, totul se rezuma la scopul calatoriei dumneavoastra, si durata de timp pe care aveti de gand a o petrece aici. Totus indiferent de scopul calatoriei dumneavoastra, serviciile noastre de inchirieri masini Iasi va vor veni foarte mult in ajutor.

Comments

comments

This entry was posted in Featured, Iasi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.